22 juni 2022

Wonen in Het Waterfront, de ideale omgeving

Wonen in Het Waterfront, de ideale omgeving

Aan de Oude Maas in Spijkenisse verrijst Het Waterfront. Zes spectaculaire woontorens met in totaal 750 appartementen, direct aan het water. De torens verschillen in hoogte en in uitstraling, maar vormen samen een duidelijk, imposant geheel. Benieuwd wat de omgeving van Het Waterfront te bieden heeft? Wij zetten het op een rijtje.

OUDE MAAS
Hét unieke aan wonen in Het Waterfront is het prachtige, directe uitzicht op de Oude Maas. Containerschepen en plezierboten varen hier continu voorbij, omringd door mooie en veranderende luchten. Toe aan een verfrissende wandeling in de buitenlucht? Je hoeft enkel de deur uit te stappen om een mooie route langs het water te lopen.

GROENE OMGEVING
Direct tussen de torens en de rivier wordt een groen park aangelegd. Dit is de ideale plek om te flaneren, te zonnen en in de verte te turen. Je kunt hier terecht voor een korte wandeling na een dag werken, of geniet samen met de kinderen van deze unieke speelruimte. 

CENTRUM SPIJKENISSE
Op loopafstand van de torens kom je terecht in het centrum van Spijkenisse. Hier vind je onder andere de eyecatcher Theather de Stoep en Bibliotheek Boekenberg. Het winkelcentrum van Spijkenisse biedt daarnaast tal van voorzieningen, zoals shopgelegenheden, sportscholen, elektronicazaken en lokale winkeliers.

HORECAGELEGENHEDEN
Naast een bezoekje brengen aan de winkels, kun je in Spijkenisse ook heerlijk eten! Zo vind je op loopafstand de koffiezaak Kerels aan de Maas en wanneer je iets verder loopt, kun je terecht bij Meiden van de Molen: een restaurants in een prachtige, historische molen. In het bruisende centrum van Spijkenisse kun je ook eten bij bekende horecaketens zoals La Cubanita en Happy Italy.

BEREIKBAARHEID
Het Waterfront heeft een ideale ligging. Het metrostation, dat zich bevindt op fietsafstand, brengt je binnen 20 minuten naar Rotterdam Centraal. Ga je toch liever met de auto? Dan ben je vanaf het Waterfront binnen 8 minuten op de snelweg. Bovendien vind je de watertaxi op loopafstand, die je binnen mum van tijd naar het centrum van Rotterdam brengt.