HET PLAN

De skyline van Spijkenisse villawijk. Met de komst van de vier woontorens in De Dijk is de skyline van Spijkenisse ontstaan. De woontorens van internationale allure hebben een panoramische uitzicht over het water en de stad. Er is een gevarieerd aanbod in koop en huur, van sociaal- en, midden- tot dure huur. In de plint van de woontorens vind je alles wat je nodig hebt. Van een sfeervolle koffiebar en een kapper tot een audicien en een fysiotherapeut.

In de bocht van de Oude Maas komt Het Waterfront. De zes woontorens variëren in hoogte en daarmee in aantal appartementen (100 tot 150 appartementen per toren). Elke woontoren heeft een mix van twee-, drie- en vierappartementen variërend tussen de 60 en 110 m². De gebouwen zijn omringd door het park en hebben een levendige plint met een hoogwaardige entree (6 meter hoog met vides). De ontwikkeling bevat een inpandige parkeergarage (onder het dakpark) voor circa 490 auto’s. Daarnaast zijn er in het openbaar gebied nog 210 parkeerplaatsen gereserveerd voor de bewoners en circa 200 voor bezoekers.

Het Waterfront is een initiatief van VOF Dijkzone (Dura Vermeer, VORM en Ballast Nedam) in samenwerking met de gemeente Nissewaard.

MELD JE AAN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Het Waterfront? Meld je aan.

Aanmelden