LOCATIE

Een panoramisch uitzicht. Over water, boten en de stad Spijkenisse. Steeds veranderende luchten. En vogels die langs je raam trekken. Het zijn dagelijkse cadeautjes, als je in Het Waterfront woont.

AAN DE OUDE MAAS

Het Waterfront ligt op de mooiste plek van Spijkenisse, direct aan de Oude Maas. Zes woontorens, met een waanzinnig uitzicht over het water en de stad. Aan de waterzijde glijden containerschepen en plezierboten continu voorbij. Voor een mooie wandeling langs het water hoef je alleen je voordeur maar uit te stappen! Aan de landzijde kijk je over de nieuwe woonwijk De Elementen en het centrum van Spijkenisse, met haar beroemde Boekenberg en Theater De Stoep. Naar de winkelstraten en terrassen in het hart van Spijkenisse is het zo’n vijf minuten fietsen. Ook het metrostation bevindt zich vlakbij. De metro brengt je in twintig minuten naar Rotterdam Centraal. Liever met de auto? Vanaf Het Waterfront ben je in acht minuten op de snelweg.

AAN DE OUDE MAAS

LOCATIE

DE WERELD AAN JE VOETEN

Wonend aan Het Waterfront ligt de wereld aan je voeten. Op de begane grond van de naastgelegen woontorens van De Dijk vind je alles wat je nodig hebt. Van een sfeervolle koffiebar en een kapper tot een audicien en een fysiotherapeut. Op de begane grond van Het Waterfront komt een gemeenschappelijke huiskamer, waar je je buren ontmoet. Ook wordt aan een basisschool gebouwd in de wijk. De torens worden omringd door groen, tussen Het Waterfront en het water komt een park. Een heerlijke voortuin voor jou en je buurtgenoten. Maar ook: het startpunt voor een prachtige wandeling langs de oevers van de Maas of een fietstocht door de polder. Auto’s worden zoveel mogelijk uit het zicht geparkeerd, waardoor je maximaal kunt genieten van het uitzicht. Wat een vrijheid!

DE WERELD AAN JE VOETEN

MELD JE AAN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Het Waterfront? Meld je aan.

Aanmelden